Verkkokaupan pakkaamon ja varaston uudistus

Julkaistu

Industria Centerin Varkauden toimipisteen tiloissa sijaitsee myös Industria Webshop verkkokaupan pakkaamo ja päävarasto.

Tämän vuoden aikana Varkauden varastotilat ovat kokeneet täydellisen muutoksen uuden lisärakennuksen myötä. Muutoksien ansiosta pystymme vastaamaan verkkokaupan tilausmäärien kasvuun ja samalla myös varastonimikkeiden määrä on kasvanut!

Tilausprosessin sujuvaan etenemiseen on käytetty paljon suunnitteluaikaa ja tämän myötä tilauksien käsittely on muuttunut entistäkin nopeammaksi. Samalla myös työntekijöiden työpisteiden työskentelymukavuuteen on tehty parannuksia ja pikkuhiljaa työpisteet alkavatkin olla minttikunnossa. Työpisteet hankittiin Gigant merkkisinä, joiden monipuolisuus ja laatu ovat meillä tiedossa.

Palvelemme myymälöissämme ja verkkokaupassamme yrityssektoreiden asiakkaita, kuluttaja-asiakkaita sekä julkisen sektorin toimijoita. Tervetuloa laatuostoksille!

https://webshop.industriacenter.fi/

Lue myös nämä

Kymmenes Red Fire -juhlakampanja on alkanut!

Kymmenes Red Fire -juhlakampanja on alkanut!

Think Red – Buy Red – Be Red! Red Fire -kampanja on taas Industria Webshopissa ja Industria Center myymälöissä! Yli 300…

Industria Konepäivät keräsi ennätysmäärän kävijöitä

Industria Konepäivät keräsi ennätysmäärän kävijöitä

14.-16.8. Industria Center myymälöissä järjestetty Industria Konepäivät ja Milwaukee kiertue huipentui Varkauden toimipisteelle, jossa paikalla oli useita merkkiedustuksia, mutta myös…

Industria Konepäivät & BIG RED- rekkakiertue

Industria Konepäivät & BIG RED- rekkakiertue

Industria Konepäivät sekä Milwaukee kiertue tulossa! Tapahtumapäivät:14.8. Mikkeli (Milwaukee kiertue + Industria Konepäivät)15.8. Savonlinna (Milwaukee kiertue + Industria Konepäivät) 16.8….