Verkkokaupan pakkaamon ja varaston uudistus

Julkaistu

Industria Centerin Varkauden toimipisteen tiloissa sijaitsee myös Industria Webshop verkkokaupan pakkaamo ja päävarasto.

Tämän vuoden aikana Varkauden varastotilat ovat kokeneet täydellisen muutoksen uuden lisärakennuksen myötä. Muutoksien ansiosta pystymme vastaamaan verkkokaupan tilausmäärien kasvuun ja samalla myös varastonimikkeiden määrä on kasvanut!

Tilausprosessin sujuvaan etenemiseen on käytetty paljon suunnitteluaikaa ja tämän myötä tilauksien käsittely on muuttunut entistäkin nopeammaksi. Samalla myös työntekijöiden työpisteiden työskentelymukavuuteen on tehty parannuksia ja pikkuhiljaa työpisteet alkavatkin olla minttikunnossa. Työpisteet hankittiin Gigant merkkisinä, joiden monipuolisuus ja laatu ovat meillä tiedossa.

Palvelemme myymälöissämme ja verkkokaupassamme yrityssektoreiden asiakkaita, kuluttaja-asiakkaita sekä julkisen sektorin toimijoita. Tervetuloa laatuostoksille!

https://webshop.industriacenter.fi/

Lue myös nämä

Kuumavesipesureiden vaihtokampanja

Kuumavesipesureiden vaihtokampanja

Vaihda vanha kuumavesipesurisi uuteen – hyvitämme jopa 500 € (alv 0 %). Kampanja-aika on 1.3.-31.10.2024. Tuo vanha kuumavesipesurisi Industria Center…