Industria Service – Huoltopalvelut

Työvälineiden huollot ja varaosat ammattitaidolla

Huoltopalvelun edut

  • Monipuoliset ja laadukkaat huoltopalvelut työkoneille ja -laitteille
  • Säännöllinen huolto pidentää työvälineiden käyttöikää
  • Joustava korjauspalvelu ehkäisee kalliita työnseisauksia
  • Takuuhuollot useille eri tuotemerkeille

Laadukkaat huoltopalvelut ja takuuhuollot useille tuotemerkeille

Industria Service -palvelumme tarjoaa laadukasta huolto- ja korjauspalvelua, varaosapalvelua sekä teknistä tukea suurimalle osalle edustamistamme tuotteista. Huoltopalveluistamme vastaa ammattitaitoinen ja koulutettu huoltohenkilöstömme. Säännöllinen huolto ja joustavat korjauspalvelut varmistavat, ettei yrityksenne joudu kärsimään kalliista työnseisauksista koneiden tai työkalujen hajotessa ja työkalut sekä koneet ovat turvallisia käyttää.

Huoltotilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, Varkauden myymälän yhteydessä. Löydät meidät osoitteesta Kiertotie 4.

Sovittaessa suoritamme huoltoa myös asiakkaan omissa tiloissa. Toteutamme huoltopalvelut niin joustavasti yksittäisissä huoltotarpeissa kuin huolettomilla huoltosopimuksilla.

Kun tarvitset luotettavaa ja joustavaa yhteistyökumppania yrityksesi laitteiden kunnossapitoon ja säännölliseen ylläpitoon, on oikea ratkaisu Industria Service. Ota meihin yhteyttä!

Hitsauskoneet

Olemme valtuutettu ESAB- ja KEMPPI-hitsauskoneiden takuuhuoltoliike. Huollamme, kalibroimme ja validoimme ammattitaidolla myös muiden merkkien hitsauskoneet ja -polttimet.

Paineilmakompressorit

Huollamme kaikkien merkkien ruuvi- ja mäntäkompressorit. Lisäksi tarjoamme Atlas Copco -ruuvikompressoreiden ensiasennukset, käyttökoulutukset, määräaikaishuollot ja alkuperäisvaraosat.

Nostoapuvälineet

Hoidamme lakisääteiset nostoapuvälineiden (ketjuraksit, nostoliinat, taljat yms.) vuositarkastukset useiden vuosien kokemuksella. Meiltä myös yleisimmät Kito-ketjuviputaljojen varaosat heti varastosta

Paineilmakoneet

Huollamme monipuolisesti erityyppisiä ja -merkkisiä paineilmatyökaluja. Olemme Atlas Copco Tools -paineilmatyökalujen valtuutettu huoltoliike. Meiltä saat myös putkenviisteytyskoneiden huollot, teräpalat ja varaosat nopeasti.

Akku- ja sähkötyökalut

Huollamme Milwaukee työkalut ammattitaidolla omassa huollossamme. Meiltä saat myös Milwaukee alkuperäisvaraosat. Kysy myös muun merkkisten työkalujen huoltoa.

Puhdistusvälineet

Olemme valtuutettu Kärcher takuuhuoltoliike. Meiltä saat asiantuntevat Kärcher ammattisarjan koneiden takuuhuollot ja korjaukset sekä alkuperäisvaraosat.

Takuuhuolto

Takuuhuoltomme kattaa muun muassa seuraavat tuotemerkit:

Hitsauskoneet ja plasmaleikkauskoneet

Hitsauskoneet

Ammattisarjan puhdistuslaitteet

Kompressorit ja paineilmatyökalut

Tilaa huolto tai kysy lisää

Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa huolto, korjaus tai tarvittavat varaosat. Kerromme mielellämme lisää myös huoltosopimusmahdollisuuksista.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella