Nostoapuvälineiden vuositarkastukset

Industria Service suorittaa lakisääteiset ja vuosittaiset nostoapuvälineiden vuositarkastukset pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Suoritamme tarkastuksia huoltotiloissamme Varkaudessa sekä asiakkaidemme luona. Asiakkaan luona voimme suorittaa kaikki muut tarkastukset, paitsi koekuormituksen tai koevedon vaativat taljojen tarkastukset. Vetopenkkimme maksimivetokapasiteetti on 12 tonnia.

  • Lakisääteiset nostoapuvälineiden vuositarkastukset ja huollot ammattitaidolla
  • Tarkastukset myös asiakkaan omissa tiloissa
  • Asianmukaiset tarkastuspöytäkirjat paperisena tai sähköisesti
  • Kito-ketjuviputalojen varaosat heti varastosta
  • Meillä valmistetut ketjuraksit toiveidenne mukaan


Teemme kaikista vuositarkastuksen läpikäyneistä nostoapuvälineistä asianmukaiset tarkastuspöytäkirjat, jotka toimitamme asiakkaillemme paperisena versiona ja/tai sähköisesti pdf-muodossa. Sovittaessa tallennamme dokumentit pilvipalvelimelle, josta ne ovat kätevästi saatavissa milloin vain.

Tarkastusten lisäksi saat meiltä Kito-ketjuviputaljoihin yleisimmät varaosat heti varastostamme Varkaudesta. Saamme nopeasti tarvittavat varaosat ja komponentit myös lähes kaikkiin muihin markkinoilla oleviin nostoapuvälineisiin. Ketjuraksit valmistamme itse vakiokomponenteista toiveidenne mukaan. Varastoitavat ketjuhalkaisijat ovat (8-luokka) 8mm,10mm,13mm ja 16mm. Paksummat ketjut ja ketjukomponentit saamme tilattua nopeasti, yleensä 1 arkipäivässä.

Nostoapuvälineiden tarkastus- ja korjausasioissa sinua palvelee

Katso kaikki Varkauden toimipisteen yhteystiedot »