Tuotteet

Paineilmaratkaisut

Paineilmatyökalut

Paineilmatyökaluissa luotamme tehokkaisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin. Pääpainomme on Atlas Copco merkissä, jonka valmistamat työkalut ovat tunnettuja innovatiivisista tuoteominaisuuksista, laadustaan ja kestävyydestään. Industria Center on jo vuosikymmenien ajan toiminut valtuutettuna Atlas Copco -paineilmatyökalujen jälleenmyynti- ja huoltoliikkeenä.

Paineilma on välttämätön osa tuotantoa monilla toimialoilla. Sitä käytetään paljon erityisesti erilaisissa tuotantotiloissa ja maalaamoissa, mutta myös mm. sairaaloissa, jätevedenpuhdistamoilla ja laskettelukeskuksissa.

Yrityksen tuottavuutta voidaan parantaa energiatehokkailla ja vähäpäästöisillä paineilmaratkaisuilla. Lisäksi samalla on mahdollista tarjota työntekijöille turvallisemmat ja ergonomisemmat työkalut, joilla paremman työtehon lisäksi saadaan parannettua työn tekemisen mielekkyyttä.

Tuotevalikoimaan kuuluu mm. öljyvapaat ja öljyvoidellut kiinteät kompressorit, ohjaus- ja valvontalaitteet, paineilma- ja sähkökäyttöiset teollisuustyökalut kuten kokoonpanotyökalut, hiomakoneet, iskevät työkalut, porakoneet, paineilmanostimet, -moottorit ja -varusteet sekä räätälöidyt kokoonpanojärjestelmät.

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset apua yrityksesi paineilmaratkaisuhin sekä laadukkaan ja suorituskykyisen paineilmaverkoston rakentamiseen.

Paineilma-asioissa sinua palvelee

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella