Rahoituspalvelu

Rahoituspalvelut

Siemens Financial Services -rahoituspalvelun avulla vuokraat, liisaat tai maksat osissa

Rahoituspalvelun edut

  • Hankinnat ilman oman pääoman sitomista ja suuria kertainvestointeja
  • Vuokraus ja leasing täysin vähennyskelpoisia verotuksessa
  • Osamaksun rahoituksen vakuutena toimii rahoitettava tuote
  • Joustavat rahoitusratkaisut erilaisiin tarpeisiin
  • Luotettava, maailmanlaajuinen rahoituskumppani
  • Henkilökohtainen ja nopea palvelu

Mahdollisuus tehdä hankintoja joustavasti ja kustannustehokkaasti

Yhteistyökumppanimme Siemensin Financial Services (SFS) -rahoituspalvelun avulla hankitte koneet ja laitteet joustavasti, kustannustehokkaasti ja teille sopivalla tavalla. Rahoituspalvelun ansiosta ette joudu sitomaan omaa pääomaa kiinni hankintoihin tai tekemään suuria kertainvestointeja, mikä varmistaa yrityksenne maksuvalmiuden säilymisen. Tyypillisiä koneita joita asiakkaamme haluavat hankkia rahoituksella on mm. hitsauskoneet, kompressorit ja metallintyöstökoneet. Rahoitus soveltuu myös isommille erille vaikkapa akku- ja sähkötyökaluja. Kysy lisää myynnistämme.

Vuokraus ja leasing sopivat hyvin tilapäiseen kone- tai laitetarpeeseen. Vuokraus ja leasing helpottavat yrityksen budjetointia tarkasti ennakoitavilla kustannuksilla ja ovat myös täysin vähennyskelpoisia verotuksia. Suosituin!

Käyttövuokraukseen sisältyy laitevuokran lisäksi myös palvelun ja/tai huollon. Käyttövuokraus on helppo ja huoleton keino tehdä hankintoja niin lyhyt- kuin pitkäaikaisempiin tarpeisiin. Myös käyttövuokraus on täysin vähennyskelpoinen verotuksessa.

Osamaksu on paras vaihtoehto silloin, kun tehdään pitkäikäistä hankintaa, mutta ei haluta sitoa omaa pääomaa tai tehdä suuria kertainvestointeja. Osamaksurahoituksen vakuutena toimii rahoitettava tuote, eli lisävakuuksia ei tarvita.

Oletko kiinnostunut rahoituspalveluista?

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää SFS:n rahoituspalveluista, niin autamme löytämään juuri teille sopivan tavan tehdä tarvittavia hankintoja.
Lisätietoa voit lukea myös Siemensin verkkosivustolta.

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella