Uudet Industria Service huoltotilat valmistumassa Varkauteen.

Julkaistu

Varkaudessa Industria Center myymälän tontille on noussut uusi varastorakennus, joka tulee pitämään sisällään mm. uudet Industria Service huoltotilat.

Nykyaikainen ja huomattavasti tilavampi työskentelytila mahdollistaa jatkossa mm. kuuma- ja kylmävesipesurien sujuvammat testausmahdollisuudet, kun näitä varten on suunniteltu oma erillinen tila. Sama koskee myös hitsauskoneiden puhdistuksia.
Huoltohenkilöstöön kuuluu kolme työntekijää ja vaikka he työskentelevät myös asiakkaiden tiloissa, niin iso osa töistä on mahdollista tehdä vain huoltotiloissa. Esimerkkinä paineilmakoneiden korjaukset ja nostoapuvälineiden lakisääteiset vuositarkastukset. Tästäkin syystä lisäneliöille on ollut tarve.

Industria Service tarjoaa laadukasta huolto- ja korjauspalvelua, varaosapalvelua sekä teknistä tukea suurimmalle osalle edustamistaan tuotteista ja se on valtuutettu huoltopiste mm. Kemppi, Esab, Kärcher ja Atlas Copco tuotemerkeille.

Kun tarvitset luotettavaa ja joustavaa yhteistyökumppania yrityksesi laitteiden kunnossapitoon ja säännölliseen ylläpitoon, on oikea ratkaisu Industria Service. Ota meihin yhteyttä!

Varkauden toimipiste löytyy osoitteesta Kiertotie 4,78200 Varkaus ja samasta osoitteesta löytyy tosiaankin myymälätilat, mutta myös Industria Webshop verkkokaupan päävarasto.
Löydät myymälämme myös Savonlinnasta, Mikkelistä ja Kiteeltä.

Kuvassa Industria Service ”jengi” katsomassa, miten huoltotilojen valmistuminen on edistynyt.

Lue myös nämä

Varkauden myymälä suljettuna pe 9.12.2022!

Varkauden myymälä suljettuna pe 9.12.2022!

Varkauden myymälä suljettuna pe 9.12.2022 inventaarion vuoksi. Asiakaspalvelumme on suljettuna sekä myymälässä että verkkokaupassa inventaarion vuoksi. Kiireellisissä asioissa pyydämme soittamaan…

Black Friday lähestyy!

Black Friday lähestyy!

Vuoden mahtavin tarjousviikonloppu lähestyy Industria Center myymälöissä sekä Industria Webshop verkkokaupassa suurempana kuin koskaan! Myymälämme palvelevat Black Friday perjantaina 25.11…