Täysin uutta Suomessa – Sandvik Coromant koko tuotevalikoima nyt ostettavissa verkkokaupasta!

Julkaistu

Ensimmäisenä jälleenmyyjänä Suomessa, olemme lisänneet koko Sandvik Coromantin koneistustyökaluvalikoiman verkkokauppaympäristöön. Sandvik Coromantin virallisena jälleenmyyjänä olemme toimineet jo 90-luvulta lähtien ja vuosikymmenien saatossa hankitun ammattitaidon turvin pystymme auttamaan sinua haastavissakin koneistuskohteissa.

Maailmanlaajuiseen Sandvik-teknologiakonserniin kuuluva Sandvik Coromant on valmistavan teollisuuden työkalujen, koneistusratkaisujen ja tietämyksen edelläkävijä, joka kehittää metallien työstön standardeja ja innovaatiota ja rakentaa uutta teollista aikakautta. Sandvik Coromant tuotevalikoimaan kuuluu mm. sorvaustyökalut, katkaisu- ja uransorvaustuotteet, teräpalat, avarrus- ja kalvintatyökalut, porat, kierretyökalut, täyskovametalliset ja pikaterästyökalut.

Verkkokaupassamme on jatkuvasti päivittyvä, ajantasainen valikoima Sandvik Coromant koneistustyökaluja, jotka saat tilattua nopealla toimituksella. Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan juuri oikeanlainen ratkaisu yrityksesi tarpeisiin.

Koneistustyökalujen valintaan apua tarjoaa asiantuntijamme Janne Paasisalo. Jannen tavoitat numerosta 0207 614 722 tai sähköpostitse janne.paasisalo@industriacenter.fi. Tekninen tukemme on käytössäsi arkisin klo 8-16.

Lue lisää koneistustyökaluista tietopankistamme!

Klikkaa tästä koko Sandvik Coromant valikoimaan!

Lue myös nämä

Suljemme pe 29.12. klo 14.00

Suljemme pe 29.12. klo 14.00

Kaikki myymälämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelu sulkeutuu perjantaina 29.12.2023 klo 14.00. Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää uutta vuotta 2024! Avaamme…