Sinustako uusi verkkokauppamme työntekijä?

Julkaistu

Sopiva henkilö löytynyt, kiitos kaikille hakemuksen jättäneille (edit 12.5.22)

Palkkaamme varastotyöntekijän vakituiseen työsuhteeseen Industria Centerin Varkauden toimipisteelle https://webshop.industriacenter.fi verkkokauppaan, verkkokaupan keräilyn ja hallinnan puolelle!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä teknisen alan huipputuotteita ja -palveluja tarjoavassa yrityksessä. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu tavaran keräily, paketointi, verkkokaupan hallintajärjestelmän käyttö ja muut verkkokauppaan liittyvät päivittäiset työtehtävät.
Tehtävässä pärjää oma-alotteinen, huolellinen ja ahkera tekijä, joka kykenee myös tiimityöhön.
Koulutamme tehtävään, mutta eduksi luetaan aiempi työkokemus varastotyöntekijänä, tekninen tai kaupallinen koulutus tai teknisen alan tuotteiden tuotetuntemus ja trukkikortti.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa laittaa työhakemus heti!

Työsuhteen kesto: vakituinen.

Työhakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen tyohakemukset@industriacenter.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostilla myymäläpäällikkö Janne Vartiainen, e-mail: janne.vartiainen@industriacenter.fi

Industria Center Oy on 30 vuotta vanha perheyritys. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli n. 10 miljoonaa euroa. Työllistämme yhteensä 26 henkilöä neljässä eri toimipisteessä: Varkaudessa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kiteellä.

Lue myös nämä

Kuumavesipesureiden vaihtokampanja

Kuumavesipesureiden vaihtokampanja

Vaihda vanha kuumavesipesurisi uuteen – hyvitämme jopa 500 € (alv 0 %). Kampanja-aika on 1.3.-31.10.2024. Tuo vanha kuumavesipesurisi Industria Center…