Kymmenes Red Fire -juhlakampanja on alkanut!

Julkaistu

Think Red – Buy Red – Be Red!

Red Fire -kampanja on taas Industria Webshopissa ja Industria Center myymälöissä! Yli 300 Milwaukee akku- ja sähkötyökalua tarjoushintaan! Lisäksi tuhansia Milwaukee käsityökaluja, suojaintuotteita ja tarvikkeita tarjouksessa!

Mikä on Red Fire -kampanja?

Oli vuosi 2019 kun ajatus omasta Milwaukee aiheisesta kampanjasta kuhisi kahvipöytäkeskusteluissa. Tästä innostuneena verkkokauppatiimimme löi viisaat päät yhteen ja useiden tuntien kestäneiden suunnittelupalavereiden ja kahvipannullisien jälkeen, oli vuoden suurimmalle Milwaukee aiheiselle kampanjatapahtumalle kehitetty raamit sekä nimi; ”RED FIRE”.

Kampanjanimessä yhdistyy voima ja intohimo ammattitaitoiseen tekemiseen sekä punainen väri itsessään on yhdistävänä tekijänä Milwaukee koneiden ja Industria Centerin sekä Industria Webshop -verkkokaupan päävärin kanssa. Se myös kuvastaa tulisten tarjouksien lisäksi sitä tarmoa, joka käy niin ostomme, suunnittelumme, varastomme ja myyntimiestemme kehossa sekä mielen sopukoissa ennen vuoden kuuminta ajankohtaa, jotta voimme tarjota, teille asiakkaillemme, parhaat mahdolliset varastomäärät ja tarjoushinnat Milwaukee työkaluista, tarvikkeista, suojaimista sekä käsityökaluista!

Suosittu ja odotettu kampanja järjestetään kaksi kertaa vuodessa. RED FIRE -kampanja on paras mahdollinen hetki siirtyä kohti täyttä johdottomuutta ja hankkia ammattilaisten suosimat Milwaukee akkutyökalut ja tarvikkeet, takuuvarmasti edulliseen hintaan!

Lue myös nämä

Kuumavesipesureiden vaihtokampanja

Kuumavesipesureiden vaihtokampanja

Vaihda vanha kuumavesipesurisi uuteen – hyvitämme jopa 500 € (alv 0 %). Kampanja-aika on 1.3.-31.10.2024. Tuo vanha kuumavesipesurisi Industria Center…