Kemppi Mastermig – uutuus!

Julkaistu
MasterMig 353 ja 355 myynti on alkanut! Kemppi lanseeraa erinomaisen kompaktiluokan MasterMig-tuoteperheen, joka sisältää kolme luokkansa johtavaa mallia: 353, 355 ja 358 vaihtoehtoisilla Manual, Auto ja Auto Pulse -laitteistoversioilla. 353 ja 355 mallit ovat nyt saatavissa! Arvioitu saatavuus 358-mallille on Q4/2022.

Kysy tarjousta uudesta Kemppi Mastermig hitsauskoneesta Industria Centeristä!
Hitsauskonemyynti puh. 0207 614720.


MasterMig – hitsauskonesarja soveltuu erinomaisesti teolliseen tuotantoon sekä asennustyömaille. Korkea teho yhdistettynä hyvään liikuteltavuuteen tekee koneesta hyvän valinnan myös asennuskäyttöön. Mastermig konesarja voidaan varustaa vesjäähdytyksellä ja siihen on saatavissa hyvä valikoima erilaisia vaunuja sekä konepaja- että keikkakäyttöön. Mastermig konesarjaan voidaan yhdistää myös GTX välilangansyöttölaite jolla ulottuvuus saadaan jopa 30 metriin virtalähteestä.

MasterMig – Laajenna hitsauskokemustasi
MasterMig on huippuluokan kompakti MIG/MAG-konesarja, joka parantaa teollisen hitsauksen suorituskykyä ja käytettävyyttä. Digitaalinen valokaaren ohjaus, nopea hitsausparametrien ja -asetusten valinta sekä erinomainen tehon ja painon suhde määrittelevät uuden tason hitsauksen laadulle.

Sisäänrakennettu itselatautuva LED-työvalojärjestelmä on vakio-ominaisuus kaikissa MasterMig-malleissa, mikä parantaa työn tehokkuutta ja turvallisuutta. Tämä hyödyllinen LED-valo toimii verkkovirralla tai ilman, mikä lisää luotettavuutta heikossa valaistuksessa. Myös langansyöttölaitteen sisätilassa on oma LED-valaistuksensa, samoin lisävarusteena myytävässä MasterMig Cooler -jäähdytyslaitteessa.

Mallivaihtoehdot sisältävät manuaalisen (Manual), synergisen (Auto) ja pulssihitsausjärjestelmän. (Auto Pulse vain 355- ja 358-malleissa.)
Kompakti moniprosessilaite MasterMig tarjoaa 350 A:n MIG/MAG-hitsaustehon (40 % / ED 40°C) sekä mahdollistaa puikkohitsauksen sekä tasavirta-TIG-hitsauksen kontaktisytytyksellä. Koneessa ei ole siis HF sytytystä TIG-hitsaukseen. Tig-hitsausta varten on saatavilla oma tig-hitsauspoltin euro-liitäntään.

Parametrien asettaminen on erittäin nopeaa ja helppoa Weld Assistin avulla. Valitse vain liitostyyppi, hitsausasento sekä materiaalin vahvuus, ja olet valmis hitsaamaan.

Uudet MAX-prosessit, MAX Speed, MAX Cool ja MAX Position, lisäävät tuottavuutta ja hitsausnopeutta sekä parantavat hitsisulan hallintaa ja pienentävät lämmöntuontia (saatavilla MasterMig 355- ja 358-malleihin).
Kemppi Mastermig 353, 355 ja 358 saatavana Industria Centeristä, Kempin viralliselta Premium jälleenmyyjältä.

Hitsauskonemyynti Industria Center puh. 0207 614720.

Lataa esite tästä

Lue myös nämä

Myymälöiden Juhannustarjoukset ja aukioloajat

Myymälöiden Juhannustarjoukset ja aukioloajat

Juhannus lähestyy kovaa vauhtia ja moni jää samalla myös kesälomalle. Muistathan vaihdattaa ajoissa tyhjät nestekaasupullosi täysiin ja hommata tarpeelliset työkalut…

Hyviä uutisia yrityksille, kunnille ja julkisyhteisöille!

Hyviä uutisia yrityksille, kunnille ja julkisyhteisöille!

Olemme ottaneet käyttöön sähköisen tilihakemuslomakkeen, jolla voit kätevästi hakea tiliasiakkaaksemme. Tiliasiakkaana saat kätevästi käyttöösi verkkolaskutuksen, oman asiakastilin sekä vaivattoman ja…

Red Evolution Tarjouspäivät nyt myymälöissämme !

Red Evolution Tarjouspäivät nyt myymälöissämme !

Tule katsomaan ja testaamaan uusimmat teknisen alan uutuudet ja lunastamaan tarjouspäivien edut, sillä tapahtuman tarjoukset ovat voimassa VAIN TAPAHTUMAPÄIVÄN AJAN!…