Industria Konepäivät keräsi ennätysmäärän kävijöitä

Julkaistu

14.-16.8. Industria Center myymälöissä järjestetty Industria Konepäivät ja Milwaukee kiertue huipentui Varkauden toimipisteelle, jossa paikalla oli useita merkkiedustuksia, mutta myös paljon kiinnostusta herättänyt Milwaukee BIG RED rekka. Industria Konepäivillä oli mahdollista päästä hankkimaan laatukoneita ja -tarvikkeita erikoishinnoin ja testaamaan uutuuskoneita. Kemppi-osastolla pääsi kokeilemaan eri hitsauskoneita ja lisäksi paikan päällä oli erilaisia kilpailuja ja arvontaa, makkara-ja kahvitarjoilua unohtamatta.

Jokaisella paikkakunnalla kävijöitä riitti tasaiseen tahtiin koko päivälle ja palaute kävijöiltä on ollut positiivista niin tarjouksien kuin tunnelmankin osalta. Tästä on mukava jatkaa eteenpäin, seuraaville Konepäiville on varmasti luvassa lisää markkinatunnelmaa, aktiviteetteja sekä huikeita tarjouksia!

Kiitos kaikille kävijöille sekä tapahtumassa mukana olleille yhteistyökumppaneille!

Thundebolt- kisassa oli mahdollista voittaa akkumutterinväännin sekä osallistua yli 2000 euron arvoisen Milwaukee tuotepaketin arvontaan.
Varkaudessa vieraillut BIG RED rekka oli lastattu täyteen Milwaukee koneita.

Lue myös nämä

Suljemme pe 29.12. klo 14.00

Suljemme pe 29.12. klo 14.00

Kaikki myymälämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelu sulkeutuu perjantaina 29.12.2023 klo 14.00. Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää uutta vuotta 2024! Avaamme…