Industria Konepäivät keräsi ennätysmäärän kävijöitä

Julkaistu

14.-16.8. Industria Center myymälöissä järjestetty Industria Konepäivät ja Milwaukee kiertue huipentui Varkauden toimipisteelle, jossa paikalla oli useita merkkiedustuksia, mutta myös paljon kiinnostusta herättänyt Milwaukee BIG RED rekka. Industria Konepäivillä oli mahdollista päästä hankkimaan laatukoneita ja -tarvikkeita erikoishinnoin ja testaamaan uutuuskoneita. Kemppi-osastolla pääsi kokeilemaan eri hitsauskoneita ja lisäksi paikan päällä oli erilaisia kilpailuja ja arvontaa, makkara-ja kahvitarjoilua unohtamatta.

Jokaisella paikkakunnalla kävijöitä riitti tasaiseen tahtiin koko päivälle ja palaute kävijöiltä on ollut positiivista niin tarjouksien kuin tunnelmankin osalta. Tästä on mukava jatkaa eteenpäin, seuraaville Konepäiville on varmasti luvassa lisää markkinatunnelmaa, aktiviteetteja sekä huikeita tarjouksia!

Kiitos kaikille kävijöille sekä tapahtumassa mukana olleille yhteistyökumppaneille!

Thundebolt- kisassa oli mahdollista voittaa akkumutterinväännin sekä osallistua yli 2000 euron arvoisen Milwaukee tuotepaketin arvontaan.
Varkaudessa vieraillut BIG RED rekka oli lastattu täyteen Milwaukee koneita.

Lue myös nämä

Kymmenes Red Fire -juhlakampanja on alkanut!

Kymmenes Red Fire -juhlakampanja on alkanut!

Think Red – Buy Red – Be Red! Red Fire -kampanja on taas Industria Webshopissa ja Industria Center myymälöissä! Yli 300…

Industria Konepäivät keräsi ennätysmäärän kävijöitä

Industria Konepäivät keräsi ennätysmäärän kävijöitä

14.-16.8. Industria Center myymälöissä järjestetty Industria Konepäivät ja Milwaukee kiertue huipentui Varkauden toimipisteelle, jossa paikalla oli useita merkkiedustuksia, mutta myös…

Industria Konepäivät & BIG RED- rekkakiertue

Industria Konepäivät & BIG RED- rekkakiertue

Industria Konepäivät sekä Milwaukee kiertue tulossa! Tapahtumapäivät:14.8. Mikkeli (Milwaukee kiertue + Industria Konepäivät)15.8. Savonlinna (Milwaukee kiertue + Industria Konepäivät) 16.8….