Haetaan vakituiseen työsuhteeseen varastotyöntekijöitä Varkauden toimipisteelle

Julkaistu

Haemme kahta varastotyöntekijää Varkauden toimipisteelle.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu tavaran vastaanotto, hyllytys ja keräys. Työ sisältää myös trukilla ja pinkkarilla ajoa ja saatat satunnaisesti työskennellä lisäksi myös muissa työtehtävissä esim. verkkokaupan keräilyn ja pakkauksen puolella.

Olet etsimämme henkilö, jos olet:
ahkera, huolellinen ja oma-aloitteinen. Kykenet työskentelemään ryhmässä ja omaat positiivisen asenteen. Olet nopea oppimaan uutta ja haluat kehittyä tehtävässäsi.

Eduksi luetaan:
aiempi työkokemus varastotyöntekijänä, tekninen tai kaupallinen koulutus, teknisen alan tuotteiden tuotetuntemus, kokemusta trukilla ja pinkkarilla ajamisesta.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten kannattaa laittaa työhakemus heti. Työsuhteen kesto: vakituinen, 6kk koeajalla.

Työhakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen: tyohakemukset@industriacenter.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostilla myymäläpäällikkö Janne Vartiainen, e-mail: janne.vartiainen@industriacenter.fi

Industria Center Oy on 30 vuotta vanha perheyritys. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli n. 11 miljoonaa euroa. Työllistämme yhteensä 25 henkilöä neljässä eri toimipisteessä: Varkaudessa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kiteellä.

Lue myös nämä

Huollon muutto lähestyy!

Huollon muutto lähestyy!

Täysin uudet, nykyaikaiset Industria Service huoltotilat ovat kovaa vauhtia valmistumassa ja muuttohommiin ei ole enää pitkä aika. Tekemistä kuitenkin riittää…

Loppuvuoden aukioloajat

Loppuvuoden aukioloajat

Myymälämme palvelevat loppuvuoden arkipäivät seuraavasti: 23.12. klo 8-1426.12. suljettu30.12. klo 8-14 Industria Webshop -verkkokaupasta voit tehdä ostoksia ympäri vuorokauden. Rauhallista…