Haetaan varastotyöntekijää Varkauden toimipisteelle

Julkaistu

Haemme varastotyöntekijää Varkauden toimipisteelle.

Toimintamme kasvaessa haemme kiireapulaista varaston ja verkkokaupan keräilyyn ja hallinnan puolelle.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä teknisen alan huipputuotteita ja -palveluja tarjoavassa yrityksessä.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu tavaran keräily, paketointi, verkkokaupan hallintajärjestelmän käyttö ja muut verkkokauppaan liittyvät päivittäiset työtehtävät. Toimit myös varaston tukena ja myös muissa päivittäisissä myymälämme töissä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet:
ahkera, huolellinen, oma-aloitteinen ja nuorekas henkilö. Kykenet työskentelemään ryhmässä ja omaat positiivisen asenteen. Olet nopea oppimaan uutta ja haluat kehittyä tehtävässäsi.

Eduksi luetaan:
aiempi työkokemus varastotyöntekijänä, tekninen tai kaupallinen koulutus, teknisen alan tuotteiden tuotetuntemus, kokemusta trukilla ja pinkkarilla ajamisesta.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa laittaa työhakemus heti. Työsuhteen kesto: määräaikainen 12 kk.

Työhakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen: tyohakemukset@industriacenter.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostilla myymäläpäällikkö Janne Vartiainen, e-mail: janne.vartiainen@industriacenter.fi

Industria Center Oy on 34 vuotta vanha perheyritys. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli n. 11 miljoonaa euroa. Työllistämme yhteensä 26 henkilöä neljässä eri toimipisteessä: Varkaudessa, Savonlinnassa, Mikkelissä ja Kiteellä.

Lue myös nämä

Haemme varastotyöntekijää Varkauden toimipisteelle!

Haemme varastotyöntekijää Varkauden toimipisteelle!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä teknisen alan huipputuotteita ja -palveluja tarjoavassa yrityksessä. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu tavaran keräily, pakkaus, verkkokaupan hallintajärjestelmän käyttö ja…