Black Friday lähestyy!

Julkaistu

Vuoden mahtavin tarjousviikonloppu lähestyy Industria Center myymälöissä sekä Industria Webshop verkkokaupassa suurempana kuin koskaan!

Myymälämme palvelevat Black Friday perjantaina 25.11 klo 8-16 ja tulet löytämään myymälöistämme paljon erikoistarjouksia sekä kaupanpäällisiä! Lisäksi jokaisessa myymälässämme arvotaan Milwaukee M12 lataava bluetooth työmaaradio ostajien kesken!

Black Friday viikonloppu verkkokaupassa

Black Friday on viime vuosina siirtynyt entistäkin enemmän verkkokauppojen puolelle ja niinpä myös me Industria Webshopissa olemme kasvattaneet Black Friday tarjontaa, niin tarjouksien kuin varastotuotteiden osalta joka vuosi ja tänäkin vuonna tarjonta tulee olemaan entistäkin suurempi! Black Friday tarjoukset ovat myös oiva tilaisuus hankkia joululahjat edullisesti ja ajoissa.

Kaikkien verkkokauppamme Black Friday erikoistarjouksien ja kampanjoiden julkaisu aloitetaan heti torstai-perjantai välisenä yönä klo 00:00 alkaen. Tarjoustuotteita ei voi varata etukäteen. Tuotteet myydään ja toimitetaan tilausjärjestyksessä. Tuotteita ja kaupanpäällisiä tulee olemaan runsaasti, mutta rajoitettu määrä. Suosittelemme siis toimimaan niin nopeasti, kuin mahdollista, jotta saat hyödynnettyä parhaat Black Friday tarjoukset heti!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietää Black Friday tarjouksista heti ensimmäisenä! Jatkossakin tiedotamme tätä kautta uutuuksista, rajoitetuista erikoistarjouksista ja alkavista kampanjoista sekä järjestämme myös erillisiä arvontoja VAIN uutiskirjeen tilaajien kesken.

Lisäksi liittymällä tilaajaksi nyt saat myös 5 euron arvoisen etukoodin.

Tilaa uutiskirje

Lue myös nämä

Kuumavesipesureiden vaihtokampanja

Kuumavesipesureiden vaihtokampanja

Vaihda vanha kuumavesipesurisi uuteen – hyvitämme jopa 500 € (alv 0 %). Kampanja-aika on 1.3.-31.10.2024. Tuo vanha kuumavesipesurisi Industria Center…