Black Friday lähestyy!

Julkaistu

Kohta se alkaa, nimittäin laatukoneiden ja -työkalujen massiivinen Black Friday alennuskampanja! Hinnat tulevat hymyilyttämään ja tarjouksia tulee olemaan paljon. Meillä ei tämän suhteen oteta varaslähtöjä viikkoja ennen vaan tarjoukset julkaistaan vasta perjantaina, mutta lupaamme, että ne tulevat olemaan sitäkin makeampia!

Tästä poikkeuksena eturivin paikka, johon olet oikeutettu uutiskirjeemme tilaajana. Julkaisemme ensimmäisen Black Friday uutiskirjeen TUNTIA ennen vuorokauden vaihtumista ja sieltä tulet löytämään muutaman TODELLA RAJOITETUN TUOTE-ERÄN sekä lisäksi pääset näkemään tuotetarjouksia ja myös viikonlopun ajan voimassa olevat kaupanpäälliset jo ennakkoon. Tilaa uutiskirje tästä.

Myymälät

Industria Center myymälät palvelevat perjantaina 24.11.2023 klo 8-16 ja luvassa on kahvi- ja pullatarjoilua, arvontaa, kaupanpäällisiä sekä ennen kaikkea todella mahtavia tarjouksia huippumerkeiltä, kuten Kemppi, Esab, Milwaukee ja Kärcher!

Industria Webshop verkkokauppa

Industria Webshopissa Black Friday tarjoukset ovat voimassa koko viikonlopun ajan (24.11-26.11.2023) ja tunnetusti tarjouksia tulee olemaan hurja määrä. Vaikka varastoja on tämän suhteen täydennetty, niin osaa tuotteista on saatavilla hyvin rajoitetut määrät eikä niitä riitä koko viikonlopuksi!

Kaupanpäälliset

Tarjousten lisäksi sinulla on mahdollisuus lunastaa huikeita rahanarvoisia kaupanpäällisiä, riippuen ostoksiesi loppusummasta. Ilmaistuotteet julkaistaan perjantaina 24.11.

Huom. kaupanpäällistuotteet ovat samat kuin verkkokaupassamme, joten mikäli et pääse perjantaina paikan päälle, niin ei huolta, nämä samat ilmaistuotteet ovat lunastettavissa koko Black Friday viikonlopun (24.11.-26.11.2023) ajan Industria Webshopista. Muistathan kuitenkin, että ilmaistuotteita on varattu rajoitetusti.

Etu ei ole yhdistettävissä aikaisempiin tilauksiin.

Varmista eturivin paikka Industria Webshop Black Friday viikonloppuun!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensikäden tietoa julkaisemistamme tarjouksista ja rajoitetuista tuote-eristä. Osallistut automaattisesti myös arvontoihin, jotka arvotaan vain uutiskirjeen tilaajien kesken. 

Tilaa uutiskirje tästä.

Lue myös nämä

Haemme varastotyöntekijää Varkauden toimipisteelle!

Haemme varastotyöntekijää Varkauden toimipisteelle!

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä teknisen alan huipputuotteita ja -palveluja tarjoavassa yrityksessä. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu tavaran keräily, pakkaus, verkkokaupan hallintajärjestelmän käyttö ja…