Yksinkertaisesti tehokas hitsauslaite Kempiltä

Julkaistu

Esittelyssä X3 FastMig – uusi MIG/MAG-hitsauslaite, joka on suunniteltu erityisesti vaativiin töihin haastavissa työolosuhteissa. Saatavana kesäkuussa Industria Centeristä.


Kemppi on julkaissut tehokkaan uuden MIG/MAG-hitsauslaitteen, joka on erittäin helppokäyttöinen. 420 ampeerin hitsausvirralla ja 60 % käyttösuhteella varustettu X3 FastMig on valmis raskaaseen teolliseen hitsaukseen. Se on erittäin kestävä järjestelmäluokan hitsauskone, jossa on yksinkertaiset ja tarkasti toimivat säätimet – uusi kuvakkeilla varustettu käyttöliittymä säästää aikaa, parametrien asetus on nopeaa ja helppoa. Tärkeimmät toiminnot ovat helposti hallittavissa, jolloin korkealaatuiset hitsit syntyvät yksinkertaisesti ja luotettavasti. Synergisen MIG/MAG-hitsausprosessin lisäksi X3 FastMigillä hoituu myös puikkohitsaus ja talttaus.

X3 FastMigissä on kaksi synergistä virtalähdevaihtoehtoa hitsaukseen joko kaasu- tai vesijäähdytteisellä polttimella. Virtalähteessä, joka on tarkoitettu hitsaukseen vesijäähdytteisellä polttimella, vesilaite on integroitu virtalähteeseen. Molemmat virtalähteet sisältävät yli 40 hitsausohjelmaa tehdasasennettuna.

X3 FastMigissä on vankkarakenteinen ja kestävä langansyöttölaite, jossa on kaksiseinäinen rakenne ja nelipyöräinen langansyöttömekanismi tehokkaaseen käyttöön monenlaisissa työolosuhteissa. Se on suunniteltu koko päivän kestävään raskaaseen hitsaukseen, mutta se on myös riittävän yksinkertainen kevyempiin, tarkkuutta vaativiin tehtäviin.

Tuttuun tapaan löydät useita lisävarusteita täydentämään X3 FastMigiä tarpeisiisi sopivaksi. Lisävarustevalikoimaan kuuluvat 2- ja 4-pyöräiset kärryt, poltin- ja käsikaukosäätimet, laaja valikoima kaapeleita ja puomiripustin.

X3 FastMigin avulla lisäät tuottavuutta erinomaisella ja yksinkertaisella MIG/MAG-hitsauskoneella, joka tarjoaa armottoman tehokkaan suorituskyvyn.

X3 FastMig on saatavilla kesäkuussa 2024. Ota yhteyttä lähimpään Industria Centeriin ja pyydä tarjous!


Lue myös nämä

Industria Center myymälöiden juhannusviikko

Industria Center myymälöiden juhannusviikko

Industria Center myymälät Savonlinnassa, Varkaudessa, Mikkelissä ja Kiteellä palvelevat juhannusviikolla seuraavasti: 17.-19.6. klo 8-1620.6. klo 8-1421.6. suljettu Industria Webshop verkkokauppa…

Yksinkertaisesti tehokas hitsauslaite Kempiltä

Yksinkertaisesti tehokas hitsauslaite Kempiltä

Esittelyssä X3 FastMig – uusi MIG/MAG-hitsauslaite, joka on suunniteltu erityisesti vaativiin töihin haastavissa työolosuhteissa. Saatavana kesäkuussa Industria Centeristä. Kemppi on…

Industria Centerin Kesästartti myymälöissä!

Industria Centerin Kesästartti myymälöissä!

Tervetuloa juhlistamaan verkkokauppamme 17-vuotissynttäreitä kakku-/pullakakahvien merkeissä maanantaina 3.6. Kaikilla paikkakunnilla kahvitarjoilu koko päivän ajan sekä lisäksi paikkakuntakohtaisia tuotetarjouksia ja kilpailua/…