Hitsauskoneet ja plasmaleikkauskoneet

Kun hitsaat ota yhteyttä Industria Centeriin. Meiltä saat kaiken mitä tarvitset.

Pitkä kokemus hitsaustuotteiden myyjänä takaa ammattitaitoisen palvelun. Industria Centeristä saat lähes kaiken mitä hitsauksessa tarvitset. Kaikista myymälöistämme sekä verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tuotteita hitsaukseen. Kotimaiset Kemppi- hitsauskoneet ja maailmanlaajuisesti laadustaan tunnetut Esab hitsauskoneet saat meiltä.

Hitsauskoneet – parhaat merkit Kemppi ja Esab

Kotimaiset Kemppi– hitsauskoneet valmistetaan Suomessa Lahden kaupungissa ja ovat kotimaisena merkkinä aina varma valinta. Kemppi – Designed for welders. Toimimme Kemppi- hitsaustuotteiden valtuutettuna jälleenmyyjänä sekä huoltoliikkeenä. Meiltä saat kaikki Kemppi- tuotteet ammattitaidolla ja aina edullisesti. HItsauskoneiden lisäksi valikoimastamme löytyy Kemppi– hitsauspolttimet, polttimien kulutustarvikkeet ja hitsaussuojaimet.

ESAB on maailman johtava hitsaus- ja leikkauslaitteiden sekä hitsauslisäaineiden valmistaja. Innovatiiviset, maailmankuulut laitteistot ja ratkaisut on kehitetty Esabin asiakkailtaan saatu palaute huomioon ottaen ja valmistettu maailman johtavan valmistajan asiantuntemuksella ja kokemuksella. ESAB tarjoaa runsaasti tuotteita ja ratkaisuja käytännöllisesti katsoen kaikkiin hitsaus- ja leikkausprosesseihin ja -sovelluksiin. Industria Center on toiminut valtuutettuna Esab jälleenmyyjänä jo yli 30 vuotta.

Kun olet hankkimassa hitsauskonetta tai muita hitsaustuotteita niin ota yhteyttä lähimpään Industria Centeriin. Teollisuussarjan hitsauskoneet toimitamme valmiiksi kasattuina ja käyttövalmiina asiakkaalle sekä annamme tarvittaessa käyttökoulutuksen.

Hitsauskoneen hankkiminen omaksi, vuokralle tai rahoituksella

Tarvitsetko konetta vain hetkellisesti/ projektiluontoisesti? Tiesitkö, että kauttamme onnistuu myös hitsauskoneen vuokraus lyhyeen tai hieman pidempiaikaiseenkin tilapäiseen tarpeeseen. Näin säästätte suurissa laitehankinnan investoinneissa ja maksatte vain todellisesta käytöstä. Lue lisää Industria Rental -vuokrauspalvelusta.

Kauttamme järjestyy myös koneiden hankinta rahoituksella, jolloin laitteisiin ei tarvitse sitoa omaa pääomaa tai tehdä suuria kertainvestointeja. Osamaksurahoituksen vakuutena toimii rahoitettava tuote, eli lisävakuuksia ei tarvita.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille sopivin ratkaisu!